skip to Main Content
Zelfstandig Een Marketing Website Maken

Zelfstandig een Marketing Website maken

Wordpress marketing

Zelfstandig een marketing website maken dat doet u met WordPress

Het maken van een eigen website is voor veel mensen een lastige klus om aan te beginnen. Om het een stukje makkelijker voor u te maken kunt u uw website maken met WordPress. WordPress zorgt ervoor dat u zelf niet hoeft te coderen want in het programma WordPress kunt u gebruik maken van templates en plugins. Ook kunt u met WordPress marketing plugins installeren om uw zoekmachine optimalisatie te vergroten en hoger in de Google ranking te komen. WordPress geeft u daarbij ook de optie om bijvoorbeeld een blog of een webshop te maken u kunt dit aanpassen naar uw eigen behoeftes.

Sterke punten van WordPress

Het gebruiken van WordPress is compleet gratis. Daarbij is WordPress zeer gebruikers vriendelijk dus het is niet moeilijk om met WordPress websites te maken. WordPress websites scoren goed in de Google zoekmachines. Een goede score in de Google rankings is van veel factoren afhankelijk. Zonder WordPress hoeft u niet perse een minder goede score te krijgen. Maar WordPress maakt het wel makkelijker voor u om goed te scoren in de Google rankings. Daarbij zijn er verschillende SEO tools die u kunt installeren in WordPress. Kunt u coderen en wilt u tog HTML gebruiken op uw website dat is geen probleem. Met WordPress kunt u gewoon uw HTML teksten importeren en gebruiken.

Wordpress marketing website maken

WordPress plugin Yoast voor zoekmachine optimalisatie

Met WordPress kunt u uw kans om hoog in Google te komen vergroten. U kunt bijvoorbeeld plugins zoals Yoast gebruiken om hoger in de Google rankings te komen. Wat is Yoast? Yoast is een WordPress plugin die makkelijk te installeren is als u naar het kopje nieuwe plugins gaat kunt u yoast opzoeken installeren en activeren. Yoast helpt u met het houden aan de Google richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie. Met Yoast kunt u bijvoorbeeld een metatekst creëren. Een metatekst is wat je in Google vind onder het onderwerp van de website. Yoast helpt u met het schrijven van een goede metatekst. Metateksten moeten een bepaalde lengte hebben en daar helpt de plugin Yoast u bij. Ook kunt u met Yoast bekijken of u goede teksten heeft geschreven die overeenkomen met de Google richtlijnen. Maar dat is nog niet alles Yoast helpt u ook met keywords u kunt bijvoorbeeld zien of uw keyword genoeg of te vaak is gebruikt zodat u uw kans op een hogere Google ranking kunt vergroten.

Back To Top