skip to Main Content
Handige Marketing Editing & Foto Tools

Handige marketing editing & foto tools

Gratis foto's marketing

Gratis foto’s gebruiken voor uw marketing content?

Helaas kunt u in 2019 niet meer zomaar foto’s van Google halen voor uw marketing content. Doet u dit toch dan riskeert u een copyright claim en dat kan nare gevolgen hebben. Wij hebben hier echter een oplossing voor gevonden. Op websites zoals Pexels, Pixabay en Unsplash kunt u gratis foto’s opzoeken die niet auteursrechtelijk beschermd zijn. Hoe werkt het? U gaat naar een van de bovengenoemde websites en u vult het onderwerp in waar u een foto van zal willen hebben vervolgens komen er allemaal gratis foto’s voor u tevoorschijn. Al deze foto’s kunt u zonder problemen voor uw marketing content gebruiken.

Gratis foto’s Photoshoppen voor uw marketing content

Adobe photoshop kost helaas veel geld daarom hebben wij gratis alternatieve tools voor uw gevonden om toch nog uw foto’s op een professionele manier te kunnen bewerken. Een veelgebruikte tool is Pixlr editor. Met pixlr editor kunt u gratis uw fotos bewerken. Dit programma heeft veel professionele tools die u kunt gebruiken bij het bewerken van uw foto’s. Bijvoorbeeld de crop tool om uw foto’s bij te snijden. Dit programma heeft nog veel meer professionele tools om uw foto’s aan te passen voordat u Adobe photoshop koopt is het ‘t zeker waard om deze tool een een keer te bekijken.

Gratis Marketing logo's

Gratis logo’s maken voor uw marketing content

Zoals u al weet kunt u niet zomaar iets van Google halen want dan riskeert u een copyright claim. Wel hebben wij een leuke tool voor u om gratis een logo te creëren die u kunt gebruiken voor uw marketing content. Op freelogodeisgn.org kunt u deze logo’s maken. Het werkt als volgt: U gaat naar de bovengenoemde website en u vult uw bedrijfsnaam of marketing content naam in. Vervolgens kiest u een gepaste categorie. Daarna komen er allemaal logo’s tevoorschijn die u kunt gebruiken voor uw marketing content. Ook kunt u de logo’s die tevoorschijn komen aanpassen en extra vormen of pictogrammen toevoegen. Vervolgens drukt u op opslaan daarna drukt u op downloaden vult u uw mail in en krijgt u uw logo per mail verzonden.

Back To Top